İso standartlarında hizmet veren tesislerimiz aynı anda 65 adet akü yenileme ve bakım kapasitesine sahiptir. Kurulduğumuz günden bugune 14.000 adet aküye yenileme ve bakım hizmeti verdik. Tesislerimiz doğaya zarar vermeden atık kontrol sistemi ile çalışmaktadır.
İso standartlarında hizmet veren tesislerimiz aynı anda 65 adet akü yenileme ve bakım kapasitesine sahiptir. Kurulduğumuz günden bugune 14.000 adet aküye yenileme ve bakım hizmeti verdik. Tesislerimiz doğaya zarar vermeden atık kontrol sistemi ile çalışmaktadır.
Akü yenileme ve bakım metodu, büyük çevresel kazanımlar sağlar
Akü Bakımı
Bakım Ve Yenilemenin Avantajları
Akü Yenileme
Bakım Yapılmamış Akü
Programlı bir bakım regen’i ile yeni akünüzün kullanma ömrünü iki katına çıkarmak ve kapasitesini, verimlilğini sürekli olarak maksimuma indirmek artık mümkün. Yeni aküler için, programlı bir bakım regen’i öneriyoruz; bu bakımın tamamlanması genellikle 24 saat alır ve her yıl yapılması gerekir. Bu programa uyarsanız daha hızlı sarj yapabilir. daha az elektrik sarfiyatı daha az akü değişikliği ve daha az duruş/ kayıp zamanı yaşarsınız.sadece akülerinizin yıllarca optimum kapasitede çalışmasını sağlamaz, aynı zamanda ekipman bakım maliyetlerinin de azalmasına yardımcı olur. Özellikle zayıf hücre ve sülfatlanma düşük gerilim ve yüksek amperlenmeye yol açar. Bu durumun elektriksel ekipman komponentlerinde erken anzaya yol açtığı bilimsel olarak kanıtlanmıştır.
Akü yenileme cihazı eskimiş akülerinize can veriyor…
İyileştirme yenilemesi, optimum seviyelerinin çok altında çalışan veya ağir sülfatlanma oluşumundan dolayı kullanılamaz hale gelen eski aküleriniz için tasarlanmıştır. İyileştirme yenilemesi normal şarj kabul etmeyen akülerin islah edilmesinde de kullanılabilir ki bu konvansiyonel ve hatta şoklu şarjlayıcılar ile şimdiye kadar elde edilemeyen bir sonuçtur. Bir iyileştirme yenilemesi genellikle 48 saat sürer, ancak akü çok kötü durumda ise daha fazla zamanakü yenileme gerektirebilir. İşlem tamamlandığında akü tamamen dolmuş ve kullanıma hazır hale gelir. Dört yıldan fazla kullanılmış olan aküler, çabuk bozulma eğilimindedir. Bunun en yaygın sebebi, erken hücre bozulması ve kısa devrelenmeye yol açan ağır sülfatlanmadır. Eskiden tek çözüm aküyü veya arızalı hücreleri değiştirmekti; bu işlem pahalı ve aküde kalan hücreler ağır bir şekilde sülfatlandığı için pek de başarılı değildi ve aynca zayıf performansı ile ölçüde duzensiz direnç oluşumuna neden oluyordu. Yenileme hücre değişimi ihtiyacını azaltırken, hücrelerde mekanik arıza olması durumunda hücre değiştirerek de kullanılabilir. Bu işlem, kalan hücrelerde sülfatlanmayı gidermekte gerilim dalgalanmalarını duzenlemekte boylece akünüze yeni bir ömür kazandırmaktadır.